ŽELIM. HOĆU. MOGU.

#zelimhocumogu slavi aktivne žene koje ostaju aktivne, bez ozbira na to kako izgledaju dok vežbaju, da li im se vidi salo i celulit dok skaču, da li se znoje ili im se šminka razliva. 

Vraćamo trening i aktivnost tamo gde im je i mesto: u centralni deo života svake žene, a ne na stranicama glossy magazina. 

Bespregovorno zastupamo stav da je suština ženskog treninga zdravlje i dobrobit svake žene i želimo da on bude deo svakog aktivnog dana. 

Žensko telo može da izgleda različito: ima nas svih godina, oblika, veličina. Neke od nas su profesionalne sportistkinje, neke su ekstremno uspešne u rekreativnom sportu, neke daju sve od sebe svaki put kad možemo. Ali sve volimo svoje telo i želimo da bude jako i zdravo. 

  • Ako nisi sigurna kako da vežbaš – tu smo da ti pokažemo.
  • Ako nisi sigurna gde da vežbaš – tu smo da ti damo mapu.
  • Ako nisi sigurna zašto – tu smo da te ohrabrimo.

„Želim.Hoću.Mogu“ pokret je tu da u prvi plan stavi tela običnih žena, poput tebe u pokretu. Da smanjimo barijeru i otpor ka treningu i ohrabrimo te da nam se pridružiš. 

Pričamo ove priče svakog dana, cele godine.

Bioderma je ponosni pokrovitelj našeg pokreta. Nagrađuje, podstiče i poziva te na kretanje svakog meseca!

Žene dižu svoj glas za pravo da budu oznojene, pravo da imaju borice ili celulit, da nisu uvek besprekorno depilirane, frizirane, manikirane. Da nose XXL bikini. 

Taj zahtev za poštovanjem je danas glasniji nego ranijih godina. 

Bioderma je prošle godine, proslavljajući 25-ti rođendan svoje Sensibio micelarne vode,  niz akcija posvetila ženama koje su izborile poštovanje za svoje izbore, ma kako oni neobični bili. Izbore koji su zahtevali upornost i snagu kakva „nežnom“ polu nije dodeljena u društvenim podelama. 

Danas, podrška koju smo bez razmišljanja pružili akciji „Želim.Hoću.Mogu“,  za nas u Biodermi znači logičan nastavak te priče.

Bioderma je nega sazdana na poštovanju biologije kože. Na poštovanju prirodnih procesa koji ne znaju za pol i društvene norme. Na brizi o sebi. Na izgrađivanju osećaja ugodnosti u svojoj koži, a onda i u svom telu. 

Krenite. Napravite prvi korak. Sa svakim sledećim, poštovanje prema sebi će porasti. Mi ćemo vas pratiti, sanirati usputne bubuljice i sve nepravilnosti na koži, čuvati vaše lice od vetrova i sunca.  

Da se u svojoj koži svakog dana osećate sve bolje.

Zakoračite. Potrčite. Zamahnite. 

Bioderma prati vaš korak.

Kako da nam se pridružiš?

Za devojke i žene – koristi hash tag #zelimhocumogu i zaprati nas na Instagramu da ispratiš mesečne izazove i besplatne događaje, pošalji nam svoju priču na zelimhocumogu@trcanje.rs i budi deo naše galerije pokreta.

Za vlasnike sportskih objekata i trenere – prijavi se preko forme u odeljku sajta KONTAKT, dobićeš MANIFEST ŽENSKOG TRENIRANJA i dodaćemo te na spisak aktivnosti.

Za medijske i strukovne partnere – javite se na tijana@trcanje.rs i dogovorićemo se kako da nas najbolje podržite.

Od danas menjamo sve(t) jer ja to želim, hoću i mogu.