Aktivnosti

 • streljaštvo
  Streljaštvo je sport koji razvija koncentraciju, razmišljanje i donošenje pravovremenih odluka koje nisu rezultat žurbe ili ishitrenosti. Razvija pozitivne karakteristike kod pojedinca i odličan je sport za opuštanje
 • Treniraj ples
  Ovo je zdrav i zanimljiv vid akivnosti koji će ti pomoći da ostaneš u formi. Ples poboljšava rad srca, koordinaciju, držanje, jača tonus mišića, pozitivno utiče na kondiciju, mentalno zdravlje i obezbeđuje gubitak prekomerne telesne težine.
 • Plivanje je jedna od najboljih aerobnih aktivnosti utiče i pokrece sve mišiće  nogu, ruku, leđa, trbušne mišiće, a doprinosi i fleksibilnostiSa druge strane, ova kardio vežba ne opterećuje kosti i zglobove, pa je zato ova fizička aktivnost i za one koji imaju artritis ili neke druge zdravstvene tegobe vezane za zglobove i kosti.
 • Aerobik je namenjena svima,  bez ozbzira na zivotnu dob, u slucaju da nemas većih zdravstvenih problema. Ovo je pre svega zabavan vid treniranja jer se uz muziku, u grupi vezba čitavo telo. Smanjuje se procenat masnoće u telu, poboljšava kondicija, oblikuje telo i utice na celokupno zdravlje. Kroz trening se izvode ritmičke, aerobne vežbe, istezanje i vežbe snage.
 • outdoor fitness srbija
  Outdoor Fitness Revolution te vodi napolje, u najlepše parkove i donosi ti dnevnu dozu prirode i treninga. Umesto da iz kancelarije, pređeš u kola, iz kola u gym, iz gyma u stan, pođi tamo gde je sve i počelo, u prirodu, parkove i tvoj kraj. Za trening vam su vam potrebni štapovi i dobra volja!
 • Joga je namenjena baš svima, godine nisu prepreka! Može ti pomoći da smanjiš stres, poboljšaš koncentraciju, ali i da poradiš na svojoj kondiciji i osećaš se bolje, jer joga pruža sreću i stvara novu energiju. Ona se bavi umom, telom i duhom, uključuje različite položaje, vežbe disanja, stimuliše se čitavo telo I poboljšava cirkulacija. Sat vremena joge troši između 100 i 200 kalorija.
 • U prosečnom treningu nordijskog hodanja koji traje 45 do 60 minuta potroši se od 400-800 kalorija. Obično hodanje istom brzinom sagori 280 kalorija. Za trening vam su vam potrebni štapovi i dobra volja!
 • Verovatno najdostupniji trening na svetu!
  Trčanje daje neverovatne mogućnosti jer možeš da ga treniraš bilo kada, i bilo gde.
  Sve što ti treba su patike i dobar brushalter za trčanje.