Outdoor Fitness

Outdoor Fitness Revolution te vodi napolje, u najlepše parkove i donosi ti dnevnu dozu prirode i treninga. Umesto da iz kancelarije, pređeš u kola, iz kola u gym, iz gyma u stan, pođi tamo gde je sve i počelo, u prirodu, parkove i tvoj kraj. Za trening vam su vam potrebni štapovi i dobra volja!

Zašto je dobro da treniram i ko sve može da trenira?

Outdoor Fitness je prava stvar jer je izađeš napolje i uradiš trening. Nema zagušljivog, zatvorenog prostora, samo ste tu ti, tvoja ekipa i priroda!  Outdoor Fitness obuhvata   vežbe snage i izdržljivosti. Tokom treninga koristiš sopstveno telo, trake za suspenziju, gume I sprave. Vežba se u prirodi i to je vreme kada gradska buka utihne i možeš da se posvetiš sebi. Ovaj vid vežbanja je idealan za povratak fizičkoj aktivnosti jer možeš uz pomoć trenera prilagoditi intenzitet treninga sebi, zbog toga i stariji mogu da se okusaju u ovom sportu.

Ako želiš da počneš da treniraš u grupi evo par ideja:

Na sajtu Outdoor-fitness Srbija možeš pronaći informacije o spravama i njihovoj nameni kao i za koga je koja sprava namenjena, za koju starosnu grupu je najbolje da je koristi.

Treniraj u parkovima sa ekipom OUTFITA

Ako želiš da treniraš sama

Na Youtube kanalu možeš pronaći kanal Great Outdoor Fitness  (https://www.youtube.com/channel/UC89FYuEG2KU_ikmKeZwTeBw/videos) gde ima brojnih predloga za treniniranje.

Koristi hashtag #zelimhocumogu ili nam pošalji svoju priču!

Za sve druge gradove i klubove – prijavite se da vas dodamo na listu na zelimhocumogu@trcanje.rs